Sleduj nás

Jeho konec přijde rychle jako blesk, říká Pulev před zápasem s Joshuou

Jeho konec přijde rychle jako blesk, říká Pulev před zápasem s Joshuou

Kubrat Pulev, velice sebevědomý Bulhar, prozradil, jak vidí jeho budoucnost před střetem s Anthonym Joshuou. Duel mezi těmito dvěma legendami se uskuteční už letos 12. prosince v Londýně.

Pulev chce podle informací ukázat, jak rychle pošlě Joshuu do temného světa. „Můžu fanouškům s klidem říct, že znovu odhalím Anthonyho Joshuu. Odhalím ho světu už podruhé.“ Pulev naposledy zápasil o titul proti bývalému světovému šampionovi Wladimiru Klitschkovi. Teď se mu však jeví nová příležitost, která nebude lehkým oříškem.

Joshua naopak musel získat své pásy zpátky z područí Andyho Ruize Jr., proti kterému inkasoval první porážku své kariéry. Pulev také popsal, proč Joshuu porazí: „Ano, Anthony Joshua má hodně předností a hodně zkušeností, ale já jsem silnější mentálně a díky tomu vyhraju. To prostě musíte mít v krvi a Joshua to nemá. Sledoval jsem jeho zápasy. Má opravdu dobrý styl, ale v žádném ze zápasů neukázal projev silné mysli. Jeho konec přijde rychle jako blesk.“


Pulev tak dal fanouškům boxu jasný vzkaz a tuší, že se blíží další porážka pro Joshuu. I tak je ale Joshua všemi považován za favorita zápasu. Kdo však vyhraje, to uvidíme až 12. prosince letošního roku. Podrobnější informace o této bitvě si můžete přečíst v naší analýze.


Další články