Sleduj nás

Jen abys toho boje s Mikem Tysonem pak nelitoval, varuje známý komentátor Logana Paula

Jen abys toho boje s Mikem Tysonem pak nelitoval, varuje známý komentátor Logana Paula
Logan Paul je natolik přesvědčený, že dokáže Mikea Tysona porazit, až ho začal vyzývat k boji v ringu. Jen aby toho ale později nelitoval…

Iron Mike na tuto výzvu odpověděl, že se jí tak trochu obává, protože nechce zmlátit internetového idola svých vnoučat. I tak ale nastínil, že se v blízké době definitivně rozhodne, zdali na nabídku od troufalého YouTubera kývne. Pokud ano, ke střetu dojde zjevně už v únoru příštího roku.

„Jsme velmi skeptičtí. Nějaké možnosti tu jsou, ale bojím se, aby mě mí vnuci nenáviděli, kdybych jim zmlátil jejich internetového hrdinu,“ smál se Tyson. „Mohu jen říct, že ať už to dopadne jakkoliv, lidé budou z volby soupeře nadšeni,“ přidal, čímž si nechal možnosti stále otevřené.


Kdyby ale nakonec došlo na střet s Loganem Paulem, YouTuber by svých ostrých slov prý později mohl litovat.

„Tohle je úplně něco jiného jak nějaký Floyd Mayweather, tohle je Mike Tyson, nejděsivější muž minulé generace těžké váhy boxu!“ zdůrazňoval slavný komentátor Joe Rogan.


„Stále nemůžu uvěřit, že by se takováto bitva vůbec plánovala. Tohle je jiná liga, Logan by dozajista kupoval rány… jen aby toho pak nelitoval,“ přemítal Rogan ve svém podcastu.


Další články