Sleduj nás

Joe Rogan: Tyson Fury je nejlepší těžká váha na světě. Jediný člověk, který ho může porazit, je…

Joe Rogan: Tyson Fury je nejlepší těžká váha na světě. Jediný člověk, který ho může porazit, je…

Komentátor UFC zápasů Joe Rogan nahlédl na kratičký okamžik do sousedního boxerského odvětví, kde se zaměřil na těžkou váhu. Kdo je podle něj nejlepší ze všech?

Proslulý hlasatel je stále i po několika týdnech uchvácen triumfem Tysona Furyho, kterému se podařilo sesadil bývalého krále organizace WBC Deontaye Wildera.


„Byl to úžasný zápas, Fury předvedl naprosto dominantní výkon,“ rozplýval se Rogan, který britskému obrovi vysekl další nemalou poklonu. „Podle mě je to nejlepší těžká váha současnosti,“ pravil.

Nejlepší boxer Tyson Fury


Na špici žebříčku nejvyšší hmotnostní kategorie momentálně vysedává Anthony Joshua, jenž má v držení rovnou čtyři pásy. Znamená to, že zrovna on by byl pro Gypsyho Kinga největší hrozbou?

„Myslím si, že ne,“ odpovídal Rogan poměrně s jistotou. „Jediný člověk, který může Furyho momentálně porazit, je paradoxně Wilder. Musí do toho dát ale opravdu všechno a navázat na výkon z prvního zápasu,“ domníval se.

Joe Rogan není první postavou, která řadí Tysona Furyho na absolutní vrchol světového boxu. Totéž řekl například i Joseph Parker, Tony Bellew, Amir Khan nebo i sám legendární Mike Tyson. Nejlepší způsob, jak to potvrdit, by byl duel právě s Joshuou, toho se však v blízké době nedočkáme.



Další články