Sleduj nás

John Fury: Tím, že Wilder nepodal Tysonovi ruku, přišel o veškerý možný respekt

John Fury: Tím, že Wilder nepodal Tysonovi ruku, přišel o veškerý možný respekt
Ani otec slavného šampiona nebyl spokojený s reakcí, kterou Deontay Wilder předvedl po prohrané trilogii nad Tysonem Furym.

John Fury vše sledoval „pouze“ ze studia BT Sport, i tak se jeho předpověď opět naplnila. „Nezáleží na tom, jak silný úder máte, pokud se nenaučíte boxovat, mého syna nepřemůžete,“ řekl na adresu Wildera, který skutečně Gypsymu Kingovi opět podlehl. Tentokrát však „až“ v jedenáctém kole na KO.

Co následovalo potom, kvůli tomu se muselo za hlavu chytat spousta lidí. Tyson šel vzdát svému americkému soupeři hold, chtěl mu potřást rukou, ale jediné, co se doslechl, bylo: „Sorry, ruku ti nepodám, jelikož tě nerespektuju.“


Deontay nemohl skousnout další porážku, která mu značně pozastavila kariéru. Nepochybně nemohl přetrpět ani to, že Gypsy King v předchozích zápasech podváděl, i když se doposud ani jeden z podvodů veřejně neprokázal.

„Musím vám říct, že po tom Wilderově chování by se v člověku začala vařit krev. A ne snad?“ tázal se John Fury. „Tohle je sport, a pokud v něm prohrajete s někým lepším, vzdáte mu čest. Veškeré rozdílnosti musí jít bokem. Tímto jednáním Wilder přišel o veškerý možný respekt,“ dodal.


Další články