Sleduj nás

Jon Mariánek se chtěl vyhnout Štáfkovi, tak vyzval Vémolu. Byl to výkřik do tmy, má jasno Neruda z OKTAGOnu

Jon Mariánek se chtěl vyhnout Štáfkovi, tak vyzval Vémolu. Byl to výkřik do tmy, má jasno Neruda z OKTAGOnu
Spolumajitel organizace OKTAGON, Pavol Neruda, má na chování Jona Mariánka jasný názor. Prý nevěděl, jak jednoduše uhnout z výzvy herce Jakuba Štáfka, a tak přišel s jinou výzvou a zaměřil se na Karlose Vémolu. Chtěl si prý zachovat svou tvář.

Jon Mariánek je mladý český influencer, který se proslavil především díky slavnému americkému Youtuberovi - Jakeovi Paulovi. Na druhou stranu kdyby neměl svoje kvality, určitě by s ním Jake Paul nespolupracoval.

To ale nic nemění na tom, že svou reakcí na výzvu Jakuba Štáfka a OKTAGON stihl během chvilky naštvat prakticky celou československou MMA scénu. Do hry se dokonce vložil i Marpo. Jak se na to dívá s odstupem času Pavol Neruda, spolumajitel organizace OKTAGON?

"Myslím, že Jon Mariánek jednoduše nevěděl, jak uhnout z výzvy, která na něj byla směřovaná. A tak přišel s jinou výzvou, o které věděl, že na ni nikdo nepřistoupí, aby si zachoval tvář. Publikum na sociálních sítích mu dalo vědět, co si o tom myslí. Byl to takový výkřik do prázdna. Těžko říct, jestli nakonec kývne na výzvu od Jakuba Štáfka, ale pro Mariánka by toto byla správná cesta, mohl by totiž mít něco reálného a zajímavého," prozradil Neruda pro refresher.cz


Další články