Sleduj nás

Jorge Masvidal předpovídá průběh bitvy Jake Paul vs. Ben Askren. Sázka jde jasně na YouTubera

Jorge Masvidal předpovídá průběh bitvy Jake Paul vs. Ben Askren. Sázka jde jasně na YouTubera
Má opravdu amatérský boxer šanci v profi ringu přemoct bývalého MMA šampiona?

Největší grázl planety Jorge Masvidal stál po celou dobu přípravného kempu po boku Jakea Paula, kterého připravoval na doposud největší zkoušku jeho kariéry. Tu představuje člověk, který je oběma borcům dobře známý, a sice Ben Askren. Bývalý šampion organizací Bellator či ONE Championship, kde vládl velterové váze.

Poslední roky jsme se v Benem v akci už tak neviděli, neboť se musel podrobit operaci kyčle. Kvůli tomu odložil své bojové povinnosti stranou, avšak avizoval, že se jednoho dne vrátí. A ta chvíle právě nastala. „Když se vyskytla příležitost zavřít tomu užvaněnému troubovi hubu, a ještě za to dostat skvěle zaplaceno, nemohl jsem odmítnout,“ vysvětloval důvod svého dřívějšího comebacku.


jake paul ben askren vazeni

Ben Askren prý neumí box


Co je však podstatné, spousta lidí si Askrena neváží kvůli jeho špatnému strikingu. A to včetně Jorgeho Masvidala. „Ten člověk je jen pouhou hanbou našeho sportu, nikdy to nebyl striker. Box je disciplína, pro kterou se nenarodil, dokonce se ani nedokáže správně bránit. Vše, co jsem na něm měl možnost za celou tu dobu vidět, mi napovídá, že dnes v noci prohraje,“ uváděl floridský gangster.

„Ten člověk nemá žádnou sílu v rukách,“ pokračoval Masvidal v kritice svého amerického soka, jenž postavil svou MMA kariéru na wrestlingu. „Všechny tyhle týpky, co se zaměřují jen na wrestling, mám ve zvyku vypínat. Sami jste to mohli vidět, co jsem s ním udělal, když jsme se utkali naposledy…,“ zavzpomínal na své KO naskočeným kolenem, jímž Askrena ukončil hned po pěti sekundách boje.


A podobně drtivou taktiku prý naordinoval i Jakeu Paulovi… Akorát tedy z toho boxerského hlediska. „Jake bude přesně vědět, co má dělat. Jeho rány jsou daleko tvrdší a už teď má lepší základy, které Ben nikdy mít nebude. Dokonce jsme i zapracovali na kondičce, protože počítáme s tím, že před námi bude soupeř jenom utíkat, aby tahal čas. I tak ale prohraje, protože v tomhle sportu nemůže použít wrestling. A když nemůže použít wrestling, je bezradný,“ doplnil Masvidal.

Další články