Sleduj nás

Joshua: Jednou se utkám s Furym i Wilderem a dám jim největší bití jejich životů

Joshua: Jednou se utkám s Furym i Wilderem a dám jim největší bití jejich životů
Anthony Joshua stále věří, že je nejlepším boxerem planety a že prohra s Andym Ruizem byla jen chvilkovým výpadkem.

Box není jen o síle, ale i o tom se umět přizpůsobit. AJ je obklopen týmem samých expertů, kteří v něm probudili sebevědomí a rozšířili jeho dovednosti tak, aby se byl schopen vypořádat s každým soupeřem. Mnohdy se tedy už nebude muset jednat o pohlednou show, ale zato by měla být pokaždé vítězná.

„Již od dětství vím, že je ve mně cosi speciálního, že jednou sjednotím všechny pásy těžké váhy. Jak říká Mayweather, box je o tom trefit a sám nebýt zasažen, a já věřím, že jsem natolik chytrý a zkušený, abych si vždy našel ten správný recept na vítězství,“ uvedl Joshua v rozhovoru pro Sky Sports.


Teď ho však nejvíce mrzí, že byla zrušena jeho bitva s Tysonem Furym, čehož využila federace WBO a watfordskému rodákovi nařídila povinnou obhajobu s Oleksandrem Usykem.

„Nezáleží na tom, komu teď budu čelit. I kdyby to mělo být tuto zimu nebo až v příštím roce, s Furym se jednou utkám. A stejně tak se jednou utkám i s Wilderem. Budu tu na ně čekat a budu připravený. Oni o sobě tvrdí, že jsou ty největší hvězdy v boxu, a já jsem připravený čelit oběma, a to bez ohledu na výsledek jejich vzájemného souboje,“ pronesl držitel pásů WBA, WBO a IBF těžké váhy.


„Nechte mě se teď vypořádat s Usykem a potom uvidíme, kdo bude další. Myslím si, že Fury, ale i kdyby měl jít první na řadu Wilder, dám jim oběma to největší bití v jejich životě,“ završil Joshua.


Další články