Sleduj nás

Joshua není top boxer, s Usykem znova prohraje, předvídá King Kong Ortiz

Joshua není top boxer, s Usykem znova prohraje, předvídá King Kong Ortiz
Luis Ortiz byl naprosto nekompromisní, když měl odpovědět na dotaz, jak si myslí, že dopadne odveta mezi Joshuou a Usykem.

King Kong Ortiz je ve své podstatě už veterán, který se ale stále řadí na top úroveň těžké váhy boxu. Nebýt svých dvou proher s Deontayem Wilderem, je jeho skóre jinak naprosto perfektní a on sám by se rád opět vydal na další titulové tažení.

Kubánský boxer si ovšem snaží nárokovat mistrovskou bitvu v rámci federace WBC, kde je šampionem Tyson Fury. Na Joshuu nebo Usyka se tedy nedostane. Je ovšem přesvědčený, že proti Joshuovi by potíže neměl, nepovažuje ho totiž za vrcholného boxera.


„AJ není top boxer, můžete to na něm vidět. Občas sice vysekne nějakou pěknou kombinaci, ale přijde mi, že jeho hlava není pevně pro tento svět nastavená. Říkám vám narovinu, že tuhle odvetu Usyk znova vyhraje. Mnoho lepších boxerů Joshuu porazí,“ sdělil Ortiz pro server boxingnews.

Názor je to poměrně stručný, ale také jasný. Pověstný King Kong tím narážel na Joshuovu diskutabilní bradu, kterou když zasáhnete, vyvedete ho tím z míry.


AJ si je ovšem svých posledních neúspěchů vědom. Od doby zápasu s Klitchkem se začal dost zaměřovat na boxerskou vědu a upustil od jakékoliv brutality. Tuto dávnou bestii v sobě ale prý opět plánuje probudit. Uvidíme tedy, zda nezůstane jenom u slov.


Další články