Sleduj nás

Joshua odpovídá Millerovi: Uvidíme, co budeš říkat, až ti zrekonstruuju obličej

Joshua odpovídá Millerovi: Uvidíme, co budeš říkat, až ti zrekonstruuju obličej

Jarrell Miller se pustil do propagace svého klání s Anthonym Joshuou opravdu ve velkém stylu, přičemž na svého britského protivníka chrlil jednu nadávku za druhou. Bylo tedy na čase, aby Joshua odpověděl.

„Podívejte se na něj, všechny ty s*ačky, které z něj padají. Podobně o mně mluvilo už hodně kluků a z každého jsem to potom vymlátil. S Millerem to neskončí jinak, všechnu tu drzost z něho vytluču,“ reagoval Joshua během londýnské tiskové konference.


Není žádným tajemstvím, že se „AJ“ na své dlouhé pouti potýkal s mnohými problémy. Pouliční život a pouliční rvačky mu daly základy, které později využil na své boxerské misi, v níž doposud ještě nezaváhal. A změnit to neplánuje ani nyní.

„Pohlédněte na mé ruce. Tohle nejsou dlaně boxera, ale street fightera. Jsem si jistý, že až se Jarrellem utkám tváří v tvář v ringu, nebude potřeba žádných slov. Vše, co potřebuji říct, za mě řeknou mé údery, které budou létat, dokud Miller neusne,“ pravil Joshua. „Druhého července zrekonstruuji Jarrellovi Millerovi jeho obličej a pak si zase půjdu svou vlastní cestou,“ dodal.



Další články