Sleduj nás

Joshua: Podle mě by Usyk o titul bojovat neměl, ale i tak mu přeju hodně štěstí, bude ho potřebovat

Joshua: Podle mě by Usyk o titul bojovat neměl, ale i tak mu přeju hodně štěstí, bude ho potřebovat
Anthony Joshua si není jistý tím, zdali je jeho příští soupeř na takto těžkou zkoušku vůbec připravený.

Těžká zkouška v těžké váze, to čeká na Oleksandra Usyka již tuto sobotu večer v hlavním městě Anglie, kam odletěl vyzvat nynějšího šampiona federací WBO, WBA, IBF a IBO.

Kdo pravidelně sleduje dění okolo královské hmotnostní kategorie, ten dobře ví, že v ní ukrajinský boxer nepůsobí nějak extra dlouho. Na kontě má momentálně „pouze“ dva zápasy, které sice vyhrál, ale údajně to je málo na to, aby si rovnou mohl zažádat o tak velké jméno, jakým je Anthony Joshua.


„Abych byl zcela upřímný, podle mě by Usyk o titul ještě bojovat neměl. Na kontě má kolik? Dva zápasy v těžké váze? To není moc. Určitě si musí hodně věřit, když vstupuje do takto náročné bitvy,“ poznamenává šampion z Watfordu.

„Když takový Evander Holyfield přišel do těžké váhy, musel vyhrát nějakých šest zápasů, než mohl bojovat o pás. Vidím to tak, že Usyk na tenhle test ještě není plně připravený, ale co už, i tak mu přeju hodně štěstí, dozajista ho bude potřebovat,“ vyřkl Joshua, jako kdyby vůbec nepochyboval o svém vítězství.


Další články