Sleduj nás

Joshua vs. Povetkin v září, šampión bude obhajovat své tituly

Joshua vs. Povetkin v září, šampión bude obhajovat své tituly
Anthony Joshua dnes připustil, že schopnost Alexandera Povětkina vyřadit soupeře stylem K.O. se může zdát pro něj menší obavou, ale prohlásil, že to ho nezastaví, aby mu uštědřil velké rány.

Neporažený WBA, IBF a WBO šampión v těžké váze bude obhajovat své tituly 22. září proti ruskému veleobrovi. Joshua má kurz 1.062 na obhajobu všech titulů, zatímco Povětkin má kurz 9.00 na to, že ukončí vítěznou šňůru svého soupeře.

Joshua už nyní prohlásil, s kým chce boxovat po duelu s Povetkinem, když by se rád utkal se šampiónem WBC Deontay Wilderem a tvrdí, že je připraven posbírat všechny tituly. Nicméně olympijský vítěz si také uvědomuje, jaké nebezpečí číhá od Povetkina, který prohrál jen jednou v kariéře, a to proti boxerské ikoně Vladimíru Kličkovi na body před pěti lety.


Osmatřicetiletý boxer má v současnosti zápasové skóre 34:1 a z toho má 24 vítězství stylem K.O. během dvaadvacetileté boxerské kariéry.

"Z pohledu výkonnosti můžete vidět, že umí kohokoli srazit k zemi," prohlásil Joshua. "Má skvělý levý hák. Prostě dokázal, že někoho s přehledem položí k zemi. Já jsem byl blízko, ale zase vím, jaké to je projít dvanáct kol," dodal Joshua.


Další články