Sleduj nás

Joshua: Wilder není elitní boxer, nikdy nebyl a nikdy ani nebude

Joshua: Wilder není elitní boxer, nikdy nebyl a nikdy ani nebude
Že čeká Furyho obtížný zápas? Ale kdeže! Wilder podle Joshuy nikdy nebyl elitním boxerem...

O Bronzovém Bombardérovi se všeobecně mluví jako o člověku, který disponuje jen jedním typem zbraně, když na to přijde. A to je prostě na tu nejvyšší boxerskou úroveň strašně málo.

Watfordský šampion s přezdívkou „AJ“ před kamerami stanice Sky Sports upozornil na jeden zásadní fakt. Wilder se celou svou kariéru vyhýbal špičkovým soupeřům, a když se s jedním takovým setkal, tak zjistil, že mu nesahá ani po kotníky.


„Wilder není žádný elitní boxer. Dle mého názoru nikdy nebyl a nikdy ani už nebude. Na těžkou váhu je poměrně dobrý, protože má ten svůj jeden úder, ale jak se ukázalo, ten jeden úder mu je k ničemu, pokud se střetne s kvalitním soupeřem,“ řekl Joshua.

„Kdyby se Deontay chvíli držel na té top úrovni, brzy by z ní spadl, jelikož jí nemá co nabídnout. Nejenom Fury, ale mnohem více boxerů by mu snadno nakopalo zadek. Ani mě by určitě nedal,“ je si jistý.


A bude-li to možné, velmi rád to prý i potvrdí. „Věřím tomu, že mě jednoho dne zápas s Furym i Wilderem nemine. A až ten den přijde, oba dostanou největší bití svých životů,“ oznámil AJ s tím, že on se považuje za nejlepší těžkou váhu současnosti.


Další články