Sleduj nás

Jsem jediný člověk, který dokáže Canela přemoct, věří si Billy Joe Saunders

Jsem jediný člověk, který dokáže Canela přemoct, věří si Billy Joe Saunders

Bude pokračovat dominance mexického šampiona Canela Alvareze i nadále? Do cesty si mu hodlá stoupnout nový protivník, který už měsíce hlásí, že zná na současnou P4P jedničku recept.

Protože svět pohltila pandemie koronaviru, spousta zápasů byla odložena, což se mimo jiné dotklo i Canela (55-1-2, 37 KO), který se nyní svou pracovní vytíženost snaží dohnat. Vedle posledního skalpu Avniho Yildrima si hodlá současný držitel pásů super střední váhy WBA a WBC už v květnu vyšlápnout na doposud neporaženého britského velikána Billyho Saunderse (30-0, 14 KO).

Pro Saunderse je toto zápas jako z říše snů, volá po něm totiž už dlouhou dobu, a kdyby nedostal stopku za nevhodné propagační video, v němž humorným tónem dává najevo, jak v době pandemie umlčet ženy, už by se jej dočkal dříve.


Britský boxer slibuje, že mexického velikána srazí z pound for pound trůnu, a navíc mu odebere tituly, které drží. „Věřím, že pro Canela představuji jediné možné nebezpečí, jaké zde může potkat. Jsem doslova jeho noční můrou!“ hlásí dosud neporažený boxer, který hodlá využít této příležitosti, aby upevnil své postavení ve světovém žebříčku. „Mohu o sobě říct, že jsem vyhrál už vše potřebné a stále mi je teprve 31 let. Ještě nikdy jsem neprohrál. Už mi zbývá jen to, abych upevnil svůj odkaz tím, že Alvareze seknu,“ podotýkal.


Další články