Sleduj nás

Jsem ve vražedném módu, Furyho se chystám legálně zabít, hlásí Deontay Wilder

Jsem ve vražedném módu, Furyho se chystám legálně zabít, hlásí Deontay Wilder
Deontay Wilder plánuje za všechny ty podvody, jichž se Fury dopustil, spáchat vraždu v přímém přenosu.

Bronzový Bombardér je jedním z historicky nejúspěšnějších knokautérů těžké váhy boxu, a tak jsou jeho zápasy prakticky jistou zárukou takové podívané, která neskončí na body.

Bohužel pro Wildera, naposledy to byl on sám, kdo se ocitl na podlaze ringu, s čímž se dlouhou dobu nemohl smířit. Údajně však za tuto prohru nemohl, jelikož se mu přihodila celá řada nečekaných událostí, včetně toho, že ho zradil i jeho vlastní trenér, kterého se po zápase rozhodl vyhodit.


Není se tedy čemu divit, že je Deontay nyní plný zloby, kterou hodlá nějak ventilovat. Údajně to bude chladnokrevnou vraždou v přímém přenosu.

"Má mysl touží jen po násilí. Vymyslel jsem dokonalý plán, jak spáchat legální vraždu. Už se vážně nemůžu dočkat," sdělil Wilder během živého streamu na Instagramu.


Shodou okolností byl Deontay za podobné řeči už jednou potrestán, následně se za ně musel pod přísným varováním omluvit. Patrně si z toho těžkou hlavu nedělá, když se stejného prohřešku dopouští znovu.

"Skutečně se nacházím ve vražedném módu. V mysli si představujete, jak toho člověka vraždíte, jak mu ubližujete. Jediný problém je, že musím čekat, protože se náš duel (s Furym) uskuteční až v červenci," doplnil alabamský knokautér, jenž je už teď plný energie.


Další články