Sleduj nás

Kdepak remíza. Až mi dorazí peníze na účet, uvidíme, kdo je skutečný vítěz, říká Mayweather

Kdepak remíza. Až mi dorazí peníze na účet, uvidíme, kdo je skutečný vítěz, říká Mayweather
Exhibice možná vítěze nepřinesla, ale údajně se nejedná o zásadní faktor, který by ho měl určit.

I když nikoho nenutí, aby se na něj díval, stále se po celém světě najdou miliony lidí, kteří si s chutí zakoupí přenos k jeho zápasu, ačkoliv jde třeba jen o pouhou exhibici.

Jednu takovou nám přineslo současné pondělní ráno, kdy se uznávaná boxerská legenda v podobě Floyd Mayweathera představila v ringu proti věhlasnému YouTuberovi Loganu Paulovi. A tomu ukázala boxerskou školu.


Protože však šlo o exhibici, která trvala celých osm vypsaných kol, vítěze jsme v ní poznat nemohli. Dokonce se tu najdou tací, kteří za tento výsledek vzdávají Loganovi hold… Jen si to představte, uhrát remízu proti jednomu z nejlepších boxerů planety?

Mayweather ovšem musel krotit případnou kritiku, nějaký neoficiální výsledek ho nezajímá, vítěze prý určí jiný faktor.


„Až mi dorazí peníze na účet, tak uvidíme, kdo je skutečný vítěz,“ sdělil bojovník s přezdívkou „Money“, který tento zápas označil za regulérní bankovní loupež, neboť v ní očekává příjem 50-100 milionů dolarů.

„Logana však musím pochválit, že vydržel celých osm kol. Určitě ukázal tužší kořínek, než jsem čekal. Zároveň si musíte uvědomit, že mně už není 21 let, abych se tu mohl po ringu tak aktivně hýbat. Otestoval jsem si své zkušenosti, zatrénoval si a za to jsem rád,“ podotkl Mayweather, jenž by dle neoficiálního verdiktu údajně vyhrál všech osm kol na body.

Další články