Sleduj nás

Kdo nikdy nebyl v ringu, nemá právo mluvit, opřel se Jake Paul do kritiků

Kdo nikdy nebyl v ringu, nemá právo mluvit, opřel se Jake Paul do kritiků
Jake Paul není spokojený s tím, kolik se na něho valí kritiky.

Mladý YouTuber, který se angažuje v bojových sportech, na sebe dokázal strhnout opravdu velkou pozornost. Stačily k tomu tři výhry a otevřená huba dokořán. Výsledkem jsou obří odměny z PPV, ale také vlna kritiky, která podle něho není zasloužená.

„Je to až směšný, jak si spousta z vás internetových kritiků stěžuje, přitom jste nikdy nebyli ani v tělocvičně a ze dne na den jste se najednou znali boxerskými všeználky. Pouze lidé, kteří kdy byli v ringu, by měli mít právo mluvit,“ napsal Jake na svém Twitteru, čímž se postavil proti všem nenávistným projevům.


Bohužel pro něho se nedá se očekávat, že by se po tomto proslovu cokoliv změnilo. Každá mince má dvě strany a pokud má Jake poučovat publikum o tom, kdy a za jakých okolností se může vyjadřovat, měl by i on sám vědět, že zejména on by měl jít v tomto ohledu příkladem.

Například naposledy se mladý YouTuber zmínil, že je jedním z nejlepších boxerů planety a že by hravě dokázal porazit 99 procent všech zápasníků z UFC, kdyby mu čelili v ringu. Nemluvě o tom, že z něj údajně mají takoví velikáni, jako je Conor McGregor, strach. Po takových prohlášeních se není čemu divit, že se dříve nebo později dostaví nějaká odezva.

Další články