Sleduj nás

Kdy a v jaké váze se uskuteční duel mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym?

Kdy a v jaké váze se uskuteční duel mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym?
Podrobnosti jsou venku. Jake Paul míří do své další bitvy, ve které se utká s bývalým šampionem UFC.

Tyron Woodley vládl velterové váze UFC, kde si poradil s takovými borci, jako jsou Darren Till, Demian Maia či Stephen Thompson. Jeho jméno by měl znát prakticky každý MMA fanoušek, který si musí být i dobře vědom jeho schopností. A ty se pokusí prodat v boxerské bitvě s YouTuberem, který se v bojovém světě nepohybuje ještě příliš dlouho.

„Bude to nejtěžší zkouška mé dosavadní kariéry, ale také věřím, že bude úspěšná. Podobně, jako jsem vypl Bena Askrena, teď plánuji zatočit také s Tyronem, který měl dlouhou dobu velká ústa. Nyní mu je navždy zavřu,“ oznámil Jake Paul, který se do nitra ringu vrátí 28. srpna. Opět nepůjde o žádnou exhibici, nýbrž o profesionální fight, jenž se normálně započítá do klasických tabulek.


Tyron Woodley je původem velterová váha, jejíž limit pro UFC je 77 kg. Pro duel s mladou internetovou hvězdou se přesune o 9 kg výše, tedy na hranici 86 kg (190 liber). V současné chvíli se už vyjednává jenom místo konání, půjde však o Ameriku a zjevně i Las Vegas.

„Možná teď bude Dana White skutečný chlap a vsadí si na svého bývalého šampiona,“ říká Paul, který tak připomínal situaci, kdy šéf UFC hlásil, že neexistuje šance, aby Ben Askren s nezkušeným YouTuberem v boxu prohrál.


„Stoupám postupně vzhůru. Nikoho nenechám pochybovat o svých zkušenostech. Jsem profesionální zápasník a vím o sobě, že bych dokázal porazit 99 % fighterů z UFC,“ rýpl si Paul.


Další články