Sleduj nás

Komu by Deontay Wilder při svém dalším návratu mohl čelit?

Komu by Deontay Wilder při svém dalším návratu mohl čelit?
Manažer Shelly Finkel odhalil, že se Bronzový Bombardér vrátí někdy v průběhu jara. Dokonce má už i vytipovaný seznam soupeřů.

Cílem, jak už tu zaznělo, zůstává další odveta s Tysonem Furym. Tu je ochotný si Deontay Wilder zasloužit skrze nějaké vítězné tažení, které i s ohledem na zlomeninu ruky nezapočne dříve než v příštím roce.

„Deontay je stále top boxer. Dokáže porazit naprosto kohokoliv. Ten oheň v něm ještě nevyhasl, má před sebou několik skvělých bojových let,“ řekl Finkel, který zatím nechce předbíhat čas. Už teď mu ale v hlavě utkvělo několik potenciálních soupeřů.


„Rádi bychom se střetli s Anthonym Joshuou, ale víme, že na něho čeká odveta s Oleksandrem Usykem. Půjdeme tedy po dalších velkých jménech a uvidíme, která budou k dispozici,“ prozradil, přičemž ve výčtu zmínil takové jedince, jako jsou Andy Ruiz, Filip Hrgovic, Joseph Parker, Daniel Dubois či Joe Joyce.

Takový promotér Bob Arum se na to však dívá jinak. „Deontay je skvělý boxer, druhý nejlepší na celém světě, ale Furyho nikdy neporazí. I kdyby měli deset bitev, vždy prohraje,“ říká hlava stáje Top Rank, která se domnívá, že čtvrtý zápas mezi oběma borci by už nedával žádný smysl.


Další články