Sleduj nás

Legendární boxer Manny Pacquiao připustil, že se jeho fanoušci mohou začít obávat nejhoršího

Legendární boxer Manny Pacquiao připustil, že se jeho fanoušci mohou začít obávat nejhoršího
Dlouhých šestadvacet let se pohyboval na té profesionální scéně, ale nyní už i jeho čas pomalu vypršel.

Legendární boxer Manny Pacquiao (62-8-2, 39 KO) se během víkendu po dvouleté pauze vrátil zpátky do ringu, kde měl nyní možnost zabojovat o pás super velterové váhy WBA, jenž měl a stále má v moci Yordenis Ugas (26-4, 12 KO). Ten slavného Filipínce udolal v jednoznačném poměru na body a pořádně mu nakousl sebevědomí.

Manny Pacquiao prohrál!


„Nemám žádné výmluvy, můj soupeř byl prostě lepší. Mé tělo i nohy to v pozdějších fázích boje už tak nezvládaly. Za normálních okolností bych Ugase přeboxoval, ale teď jsem měl křeče a s těmi to prostě nešlo,“ bědoval filipínský bijec, jenž patří mezi nejvíce uznávané boxery světa. Teď to však vypadá, že svou sportovní kariéru již pověsí na hřebík.

„Je skutečně možné, že v budoucnu už žádného Mannyho v ringu neuvidíte…. Nejsem si jistý, ale v tento moment cítím, že si už nemám co dokazovat. Jsem šťastný za to, co jsem ve své kariéře dokázal. Vskutku mě těší, když jsem mohl dělat čest mým fanouškům i mé zemi,“ pronesl.


Mysl by si však ještě přála pokračovat, ale tou se už Pacquiao zřejmě řídit nebude. „Znáte to, hlava by chtěla, ale tělo říká něco jiného. To je věc, na kterou musím brát zásadní ohled. Rád bych se více věnoval své politické činnosti. Existuje ještě spousta věcí, které hodlám udělat, aby se mí lidé měli lépe,“ uzavřel pro BloodyElbow dvaačtyřicetiletý veterán, který získal tituly v osmi různých váhových kategoriích.

Manny Pacquiao

Další články