Sleduj nás

Logan Paul předvídá průběh svého duelu s Floydem Mayweatherem

Logan Paul předvídá průběh svého duelu s Floydem Mayweatherem
I když půjde jen o „pouhou“ exhibici, knokauty v ní budou povoleny. A právě jeden takový má YouTuber Logan Paul přichystaný pro jednoho z nejlepších boxerů celé historie.

Floyd Mayweather sice aktivně nebojoval již více než dva roky, ale na své základy nikdy nezapomněl. „Ve své podstatě se držím pořád v tréninku, protože jsem vždy věděl, že se k tomuto sportu vrátím. I když už ne na profesionální scénu, tak alespoň na velmi výnosné exhibice,“ vysvětloval bojovník s přezdívkou „Money“ důvod svého rozhodnutí k dalšímu comebacku.

Co ho ovšem nyní čeká, to bude podstatně vyšší a muskulaturnější soupeř, který se už teď směje tomu, že dostane příležitost provést to, co se nepovedlo padesáti lidem před ním. „Říkám vám, Mayweather stárne. Jeho mysl si to nechce přiznat, ale on stárne. Až přejdeme do čtvrtého či pátého kola, přestane mi stíhat. No a v šestém bude konec,“ predikuje YouTuber průběh duelu.


Přijde vám to nereálné? Údajně není… „Spousta lidí to nechce vidět, ale já jsem profesionální boxer. Čím víc mě bude Floyd podceňovat, tím horší to pro něho bude. Já osobně cítím, jako bych už předem vyhrál. A teď si představte, jak se bude celý svět tvářit, až se to doopravdy stane,“ smál se starší z bratrů Paulů, jenž se do ringu vydá již tuto sobotu v noci.

„Mým cílem je porazit Floyda Mayweathera a stát se nejlepším boxerem planety. A až ho porazím, tak budu moct v klidu ukončit kariéru bez toho, aniž bych mu dal odvetu,“ rýpnul si.


Asi není třeba dodávat, že sám Floyd to vidí úplně jinak. Své přesvědčení podpírá tvrzením, že oba bratři Paulové obalamutili celý svět tím, když mu nakukali, že jsou „skuteční“ boxeři. Sobotní noc by nám měla napovědět, jak tomu doopravdy bude.


Další články