Sleduj nás

Marpo, napiš mi a ten zápas domluvíme, ozval se Mariánek a přidal důrazné varování

Marpo, napiš mi a ten zápas domluvíme, ozval se Mariánek a přidal důrazné varování
Jon Mariánek je připravený uspořádat s Marpem boxerskou bitvu. Českého hudebníka však varuje, že může skončit úplně stejně jako Ben Askren.

Askren má za sebou tituly velterové váhy v takových organizacích, jako jsou Bellator MMA či ONE FC, ale když přišel čas na jeho test boxerských dovedností, a to byť jen proti „pouhému“ YouTuberovi, tak zklamal na plné čáře.

Jon Mariánek je blízký přítel Jakea Paula, s nímž se rozhodl vydat na tuto anabázi do světa bojových sportů. A protože je Mariánek Čech, rozhodl se budit pozornost na tuzemské scéně třeba tím, že do ringu dotáhne největší domácí hvězdu Karlose Vémolu.


Terminátor má zatím jiné plány, ale kdo se vedle něho stačil chytit na návnadu, to byl rapper Marpo, „Když mi dá ty tři miliony nebo kolik to slíboval…,“ přemítal nahlas v rozhovoru pro Evropu 2. „Musíte to brát tak, že mě box baví. A dát někomu za tři mega do držky? To je docela dobrý!“ 

Od zmíněné bitvy navíc očekává jednostrannou záležitost. „Pochybuju, že ten kluk má za sebou nějaký skutečný zápas. Možná si zkusil pár tréninků s Jakem Paulem, ale reálný zápas je zcela něco jiného,“ zmínil se šestatřicetiletý hudebník původem z Prahy.


Každopádně jeho vzkaz doputoval až do Ameriky, kde se dočkal vřelého přijetí. „Taťko Marpo, tak ať mi napíše tvůj managment nebo manažer, pokud nějakého máš, a nějak to pošéfujeme. Abys ale náhodou nedopadl jako Ben Askren!“ upozornil Mariánek svého příštího potenciálního soupeře.


Další články