Sleduj nás

Marpo o Vémolovi: Chci ukázat, že i zpěvák může porazit jedničku bojových sportů u nás

Marpo o Vémolovi: Chci ukázat, že i zpěvák může porazit jedničku bojových sportů u nás
Nejen Karlos Vémola, ale i jeho soupeř z hudební branže je dobře naladěn prokázat své kvality.

Když Terminátor přiznal, že doposud ve své bohaté kariéře ještě ani jednou nikomu nedal čisté KO, podíval se na Marpa, šibalsky se usmál a věděl, že tohle je soupeř, proti kterému by se mu to konečně mohlo povést.

Na co se ovšem zapomíná, je to, že ani Marpo není žádný nazdárek, který si ve své kariéře ještě nic neodmlátil. V jeho repertoáru se nachází jak thajboxerské, tak i boxerské dovednosti. Pokud Terminátor nebude moct použít svůj wrestling, bude proti němu mít slibnou šanci.


„Tenhle zápas pro mě znamená hodně,“ řekl český hudebník, jehož slova citoval deník Sport. „Jednak si chci spravit chuť po Rytmusovi a jednak chci taky ukázat, jak na tom boxersky jsem,“ tvrdí.

Ač se to někomu nemusí líbit, Karlos je nejvlivnější postavou československého MMA a dost možná i nejlepší ryze český zápasník na domácí scéně. A někoho takového porazit musí být skutečnou motivací pro kohokoliv.


„Chci si sáhnout na dno sil a ukázat, že, jak řekl Karlos, ‚zpěvák‘ porazí jedničku bojovejch sportů u nás. Což bude Karlosův konec. Já nemám co ztratit. Jsem rád ten ‚underdog‘ a dám do toho všechno!“ burcuje úspěšný muzikant, kterého jsme v ringu mohli vidět na konci roku 2018, když se střetl se svým hudebním kolegou Patrikem Vrbovským alias Rytmusem.


Další články