Sleduj nás

Mayweather utnul jakoukoliv Canelovu dominanci: Jeho kariéra se skládá ze steroidů, steroidů a zase steroidů

Mayweather utnul jakoukoliv Canelovu dominanci: Jeho kariéra se skládá ze steroidů, steroidů a zase steroidů
Že je Saul „Canelo“ Alvarez momentálně považován za boxerskou jedničku, proti tomu se silně ohrazuje bývalý šampion pěti hmotnostních kategorií.

Floyd Mayweather, který sám s Canelem před osmi lety bojoval a jako jediný na celém širém světě jej také dokázal porazit, musel veřejnosti připomenout, kdo je skutečným králem tohoto sportu.

„Já jsem historicky nejlepším boxerem, protože jsem bojoval úplně s každým, a navíc jsem toho dosáhl naprosto čistě. Canelova kariéra se skládá pouze ze steroidů, steroidů a opět zase jenom steroidů,“ poznamenával slavný americký veterán.


„Lidé o tom nemluví, media o tom nepíší, nikde se to neřeší, ale neuhýbejme od zásadního faktu, Canelo prostě nevstupoval čistý do většiny svých fightů. I do duelu se mnou šel najetej,“ připomínal událost z roku 2013.

„A že boxuje naprosto s každým? To je také kec. Spíše si vybírá soupeře, jak se mu to zrovna hodí. Podle mě se vyhýbá Davidu Benavidezovi, a to opravdu viditelně. Žádný Makubu nikoho nezajímá, měl by se zaměřit na Benavideze, pokud chce své kvality potvrdit,“ navrhuje Mayweather.


Další články