Sleduj nás

Mayweathera jsem vypráskal, protože jsem přestal kopírovat McGregora, uvedl Logan Paul

Mayweathera jsem vypráskal, protože jsem přestal kopírovat McGregora, uvedl Logan Paul
Logan Paul stále žije v domnění, že porazil Floyda Mayweathera. A pomohla mu k tomu jedna velká změna.

Pokud někdo začíná s bojovými sporty, povětšinou si najde nějaký svůj vzor, od něhož se snaží kopírovat či přebírat techniky. Podobně to tak měl i starší z kontroverzního dua bratrů Paulů, který do svých úvodních dvou boxerských utkání nastoupil s „McGregorovou taktikou“. Nakonec toho ale prý litoval.

„Když jsem zápasil s KSIm, udělal jsem tu chybu, že jsem chtěl hlavně vytvořit show pro lidi. Hodně jsem v té době čerpal inspiraci z Conora McGregora, sledoval jsem jeho zápasy a chtěl jsem být jako on. Jenže v boji se mi to vymstilo, protože mi ten styl vůbec nesedl,“ prozradil Logan, který kromě boxu mluví také o tom, že jednoho dne zkusí i MMA.


„Každý fighter se snaží být showmanem, ale ne každému se to povede. Je to obtížné. Conor McGregor je pravděpodobně největším vzorem mnoha začínajících bojovníků, jen byste ho neměli zkoušet napodobovat. Všichni si musíme najít svůj vlastní styl. Takový, co nám bude nejvíce vyhovovat. Jen tak jsem dokázal vypráskat Mayweathera,“ snažil se rozdávat moudra.

Závěrem je nutné podotknout, že Logan Floyda určitě neporazil, i když jeho mysl tvrdí opak. Ale možná se domnívá, že čím častěji to bude opakovat, tím spíše tomu on nebo jeho okolí uvěří. Podobně uvažuje také MMA bijec Sean O’Malley, který se ve své hlavě cítí stále neporažen a žádný dosavadní neúspěch si nepřipouští, ačkoliv ho porazil Marlon Vera.

Další články