Sleduj nás

McGregor hodnotí Furyho výhru nad Wilderem a rovnou se přitom opřel do Poiriera

McGregor hodnotí Furyho výhru nad Wilderem a rovnou se přitom opřel do Poiriera
Conor McGregor byl opět jednou sám sebou. Využil volné chvíle jak ke gratulaci k výkonům Furyho s Wilderem, tak i k uražení Poiriera.

Nad nedělním ránem byla k vidění jedna z nejlepších řeží v těžké váze boxu. Sám promotér Bob Arum musel osobně přiznat, že snad nic lepšího jaktěživ neviděl, což ho těšilo o to víc, jelikož nabyl dojmu, že přesně díky takovýmto zápasům se bude zvedat zájem o box.

Zmíněnou válku si užil i slavný irský Notorious. Ten musel poblahopřát oběma zúčastněným za předvedený výkon, do něhož vložili všechny své síly.


„Úžasný fight, Tyson i Deontay jsou oba válečníci a oba jsou vítězové,“ uvedl Conor. „Je těžké nebýt uchvácen Wilderovým výkonem, když stál proti mnohem mohutnějšímu soupeři, a ještě ho málem sundal. Ten váhový rozdíl ovšem hrál klíčovou roli,“ domnívá se.

„Tohle byla skvělá trilogie. Mám rád, když se v ringu střetnou dva takto kvalitní borci a oběma je dáno stejné uznání. Žádné falešné oslavování, když se ten druhý nepěkně zraní, však to znáte. Bůh žehnej všem skutečným, co si na nic nehrají,“ dodal McGregor, který si tak cíleně rýpnul do Poiriera, jenž se zběsile radoval z výhry poté, co si Conor v kleci zlomil nohu.


Další články