Sleduj nás

Mike Tyson by ode mě dostal strašný výprask, je přesvědčený Logan Paul

Mike Tyson by ode mě dostal strašný výprask, je přesvědčený Logan Paul
Logan Paul hodlá pobouřit bojový svět tím, že „kromě“ Floyda Mayweathera smete z povrchu zemského i Mikea Tysona.

Hned na úvod je třeba si ujasnit, že Logan žádného Mayweathera neporazil, i když on i jeho bratr žijí v domnění, že ano. Tento zápas však považuje za takový odrazový můstek, který by mu mohl do cesty přihrát ještě většího soupeře. A tím by klidně mohl být i třeba sám obávaný Iron Mike.

„Když jsem se ptal fanoušků, kdo další by měl být můj soupeř, tak někdo uvedl Mike Tysona s tím, ať si dávám pozor, že by mi usekl hlavu… Ha, ha, ha, jak vtipné. Jeden z nejlepších boxerů všech dob sice, ale dnes už je moc starý. Je to dědek prostě,“ zmínil se Paul v Impaulsive podcastu.


Jak vidno, tomuto duelu tedy zůstává poměrně otevřený. „Kdybych měl po Mayweatherovi šanci bojovat s další legendou, proč bych do toho nešel, když by to pro mě navíc byla snadná výhra?“ překvapil svým názorem.

A k tomu všemu by ho do bitvy vedly i osobní důvody. „Tyson byl jedním z těch lidí, kteří tvrdili, že s Mayweatherem v ringu nepřežiju osm kol. Tohle mi řekl přímo do očí v mém vlastním podcastu a Floyd mi nakonec vůbec nic neudělal. Mike se tedy díky tomuto prohlášení dostal na seznam mých nepřátel,“ dodal provokativně.


Závěrem se vyplatí dodat, že Mike Tyson bude na podzim letošního roku shánět nového soupeře a on sám zápasy YouTuberů příliš neopovrhuje. Těžko říct, zdali by chtěl kývnout na pobídku od Logana Paula, ale dozajista bude tanečního parťáka ještě hledat.

Další články