Sleduj nás

Mike Tyson hodnotí válku mezi Furym a Wilderem. Chválou šetřit nemusel

Mike Tyson hodnotí válku mezi Furym a Wilderem. Chválou šetřit nemusel
I sám Mike Tyson byl unesen tím, jak se vyvinula trilogie mezi Tysonem Furym a Deontayem Wilderem.

Tohle nebyl box, tohle byla naprostá válka, zněly ohlasy po ukončené trilogii, do níž nastoupily dvě dost možná nejlepší těžké váhy současnosti. Tyson Fury v ní potvrdil roli favorita, ovšem zejména ve čtvrtém kole měl sám namále, dvakrát se totiž ocitl na podlaze ringu.

Mike Tyson se netají tím, že je Furyho fanouškem, a proto mu přál výhru. A když se jí dočkal, musel mu pogratulovat. „Tohle je prostě pravý šampion! Má velké srdce, skvělou bradu a tvrdé údery. Podívejte se na ten výkon proti Wilderovi znova… To je prostě... WOW!!“ žasnul.


„Tahle trilogie se navždy zapíše do historie jako jedna z nejlepších. Ani ne tak kvůli dovednostem, ale kvůli akci a vzrušení. Tento zápas byl ryzím příkladem odvahy, srdce a odhodlání. Dozajista to překonalo všechny předzápasové předpoklady,“ vyzdvihoval oba hlavní aktéry.

Chválou k tomuto boxerskému duelu nemohl šetřit ani sám šéf UFC Dana White. Ten musel vypíchnout jednu zásadní věc. „Souboj jako tento box už dlouhá léta potřebovat. Myslím si, že to bylo naprosto úžasné, mělo to naprosto všechno!“ pochvaloval si.


Další články