Sleduj nás

Mike Tyson je feťák! řekla UFC legenda. Teď se dostala pod těžkou palbu kritiky

Mike Tyson je feťák! řekla UFC legenda. Teď se dostala pod těžkou palbu kritiky
Kdo se naveze do Mikea Tysona, ten může čekat s tvrdou pomstou.

Tuto velkou životní chybu udělal bývalý UFC zápasník Chael Sonnen. Ten je nyní poměrně úspěšnou internetovou celebritou, často se dělí o své názory a na sociálních sítích má statisíce odběratelů. Velká část z nich se proti němu však teď otočila.

Mike Tyson je prý feťák


„Henry Cejudo a ten feťák Mike Tyson nemají žádnou šanci, aby jejich podcast uspěl,“ uvedl znenadání Sonnen, kterému zjevně leží na srdci, že mu tato dvojka začala konkurovat.

Vůbec netrvalo dlouho a přišly první reakce. „Těmto borcům se ty nikdy rovnat nebudeš!“ sdělil mu jeden z komentujících. „Tak tohle jsi posral! Urážet Mikea Tysona? Ten člověk tenhle sport stvořil a jak jsi mu pomohl v rozvoji ty?“ dotazoval se druhý.


„Chael se nepochybně snaží dostat od Tysona přes držku. I v tomto věku by mu urazil palici,“ přidával se v kritice další. „Tohle jsou hodně drsná slova od někoho, kdo svou MMA kariérou nemohl proklouznout bez dopingu,“ vyčítali mu mnozí.

Sonnenův hněv asi prvně rozdělal Henry Cejudo. Ten je poslední dobou nedílnou součástí Tysonova Hotboxin‘ podcastu, který se těší vysoké přízni. „Momentálně to tu s Mikem zabíjíme. Nepotrvá dlouho a budeme jedni z nejlepších na světě,“ prozradil Henry.


Ať už Chael s touto dvojicí soupeří nebo ne, to je jedno. Podstatné je, že si nyní udělal vroubek, který jen tak nesmaže.


Další články