Sleduj nás

Naplňte mi peněženku a zmlátím vás oba dva, vzkázal Masvidal bratrům Paulům

Naplňte mi peněženku a zmlátím vás oba dva, vzkázal Masvidal bratrům Paulům
Jorge Masvidal by se vůbec nebránil střetu s některým z bratrů Paulů, vlastně si je klidně podá oba dva najednou.

„Gamebred“ se za svou kariéru dost změnil. Teď už je to hlavně „money fighter“, který moc dobře zná svou hodnotu. A pokud si je něčeho takového vědom, hodlá toho naplno využívat.

„Dana White ví, kdo mu tady prodává turnaje a kdo je hlavním tahákem pozornosti. Totéž ví i obě děcka Paulové, která o mě mají zájem. Můj vzkaz k nim je tedy prostý – pokud mi zaplníte peněženku, zmlátím vás klidně oba dva v ten stejný den,“ uvedl Masvidal.


Nesmíme ale zapomínat na to, že je pod smlouvou v UFC, která mu nedovoluje kývat na nabídky odjinud.

„Samozřejmě, tady by mi musel Dana White napsat povolení, ale já sám v tom nevidím žádný problém. On bratry Pauly nesnáší, takže by mě mohl vyslat jako svoji tajnou zbraň. Já bych je oba vyfackoval a pak bych se vrátil zpátky,“ nastínil svou vidinu.


Jorge Masvidal je velkým lákadlem pro lidi, čehož by nepochybně minimálně takový Jake Paul při trhání rekordu v počtu prodaných PPV rád využil. Nejprve se však asi zřejmě bude soustředit na odvetu s Tyronem Woodleym, jehož by měl upřednostnit i z toho důvodu, že mu dal své slovo.

Gamebred se mezitím může pokusit vydat znova na vrchol velterové váhy. Do svého příštího zápasu vyhlíží takové jméno, které mu zaručí okamžitý boj o titul. Nejvíce se s touto příležitostí proto skloňuje Leon Edwards.

Další články