Sleduj nás

Návrat Mikea Tysona se blíží! Jaký termín bývalý šampion vyhlíží?

Návrat Mikea Tysona se blíží! Jaký termín bývalý šampion vyhlíží?
Duelem s Royem Jonesem to nekončí, Mike Tyson vyhlíží ještě alespoň další dvě nebo tři bitvy.

Jak uvedl jeho současný trenér a parťák Rafael Cordeiro, kdysi „Nejobávanější muž planety“ vyhlíží návrat mezi šestnáct provazů začátkem podzimu. Soupeřem by mu měla být nějaká další boxerská legenda.

„Stále pokračujeme v přípravě, nikdy nepolevujeme. Mike má mentalitu šampiona, žádný trénink nevypustí na to, kolik mu je let. Do všeho chodí na sto procent, aby se mohl v září ukázat zpátky v ringu,“ oznámil Cordeiro.


Původně se měl však Tyson vrátit dříve. „Byly tu potíže ohledně televizních práv. Vyjednat nějakou dohodu není tak snadné, jak se zdá. Nyní pracujeme na programu. Těch zápasů nás čeká více,“ poodhalil.

A kdo že by měl být soupeřem? „Určitě jsme vyhlíželi trilogii s Evanderem Holyfieldem. Mike by si přál do ringu dotáhnout i Lennoxe Lewise. Uvidíme, jak to dopadne,“ dodal Cordeiro.


Mike Tyson se naposledy v ringu objevil 29. listopadu loňského roku, když se utkal s Royem Jonesem Jr. Protože však šlo o exhibici, která nebyla oficiálně podrobena bodovému ohodnocení, vítěze jsme v ní nepoznali.


Další články