Sleduj nás

Nečekané! Fury má domluvený další zápas, svému soupeři plánuje vyrazit zuby

Nečekané! Fury má domluvený další zápas, svému soupeři plánuje vyrazit zuby

V následujících dnech se můžeme těšit na jeden velký comeback, který se chystá provést John Fury, otec Tysona Furyho.

Boxerský veterán se totiž vůbec nedržel při zdi, jakmile k němu přilétla jedna poněkud nečekaná výzva. Bývalý profesionální kulturista Micky Theo prohlásil, že by v pohodě dokázal Johna Furyho porazit, a to z toho důvodu, že žádný chlápek starší padesáti let nemá takovou formu, jako má on.

„Je mi 56 a věřím, že jsem v lepší formě než ty, Johne! Cítím, že bych tě dokázal porazit v poctivém boxerském zápase,“ nahrál Theo vzkaz na video.


Tyson Fury a jeho otec

Otec slavného šampiona z řad těžké váhy federace WBC si podobnou výzvu nemohl nechat ujít. Ihned, co se k němu tato slova donesla, ostře kontroval: „Zmínil jsi mé jméno, tak teď nesmíš couvnout! Budu s tebou bojovat v pravém cigánském stylu. Nepotřebuji žádný kemp, abych byl připraven. Stačí mi 24 hodin tréninku.“


A Fury byl i nadále očividně dobře rozpálený. „Snažíš se si udělat jméno na otci slavného šampiona?“ ptal se Thea. „Tahle myšlenka bude tím posledním, co se ti prožene hlavou, jakmile ti vyrazím zuby z držky!“ přitvrzoval.

Kdy se zápas uskuteční, to zatím ani jeden z válečníků neuvedl. John Fury ovšem ihned informoval, že se bude připravovat se svým synem. A ten s tátovým povyražením údajně nemá problém.


Další články