Sleduj nás

Nedorozumění bylo vyjasněno a zápas Mayweathera s Nasukawou je zpátky ve hře

Nedorozumění bylo vyjasněno a zápas Mayweathera s Nasukawou je zpátky ve hře

„Na konci roku se spolu uvidíme,“ vzkázal Floyd svým fanouškům, kteří ještě tak trochu nevědí, co si o tom mají myslet. Americký profesionální boxer totiž opět potvrdil duel, jenž nedávno sám zrušil. Na vině byly podmínky, jaké on neodsouhlasil.

A dané podmínky (zdá se) byly pro nyní objasněny. Předtím se hovořilo o jakémsi hybridním typu souboje, jehož pravidla byla stále předmětem jednání, jenže jak se později ukázalo, tento návrh prošel a následně byl zveřejněn pouze ze strany stále rostoucí japonské společnosti, ale ne nikoliv ze strany slavného bojovníka.


Floyd jen nevinně na tiskové konferenci přihlížel tomu, co sám slyšel, avšak pak během dlouhého letu domů měl dostatek času si to celé promyslet, aby z nově naplánovaného klání co nejdůstojněji odstoupil. Světu tedy vysvětlil, jak se situace má a že žádný duel za předložených „hybridních“ podmínek nepřijal. Daný článek i s vysvětlením si můžete přečíst zde.

Floyd Mayweather uslyšel na pořádný balík


Jak později plynul čas, mohli jsme si myslet, že se na toto celé zapomene, ovšem opak nám byl pravdou. Mayweather se nechal zlákat velice lákavými podmínkami, které mu při smlouvě s Rizinem přinesou velice štědrý balík peněz, a tak již na jednou zrušený zápas znovu kývnul. Tentokrát však s novými pravidly.

Podle toho, co v současnosti víme, by se mělo jednat o čistě jenom boxerský střet (tedy žádné kopy) a zároveň se nebude jednat ani o žádnou ostrou soutěž, nýbrž jen o exhibici o třech možných kolech, jež budou celosvětově vysílány. Poraženému jedinci by se tedy neměla do kolonky neúspěchů připsat prohra.

„Bude to ta nejbohatší exhibice, jakou kdy tento svět viděl,“ nechal se v rozhovoru pro TMZ Live slyšet Mayweather. „Jen proto, že jsem v ‚důchodu‘, to ještě neznamená, že si nemůžu pěkně přivydělat. Nejedná se ale o nic velkého, diváci uvidí devítiminutovou boxerskou exhibici. Žádné kopy ani MMA pravidla,“ doplnil.



Další články