Sleduj nás

Nestárnoucí Silva si už domlouvá dalšího soupeře, klidně to prý může být Logan Paul nebo Roy Jones

Nestárnoucí Silva si už domlouvá dalšího soupeře, klidně to prý může být Logan Paul nebo Roy Jones
Nestárnoucí Anderson Silva právě ve svých šestačtyřiceti letech zaznamenal famózní vítězství nad bývalým boxerským šampionem Juliem Cesarem Chavezem Jr. a nyní je připravený na další výzvu.

Brazilský Spider obdržel od YouTubera Jakea Paula pozvánku na galavečer, jenž se má uskutečnit 28. srpna, kde se právě Jake v hlavním zápase večera střetne s Tyronem Woodleym. Zmíněný turnaj se ještě začíná plnit a pro větší sledovanost je třeba jej doplnit zvučnými jmény.

Anderson Silva sice právě dobojoval, ale údajně je v takové euforii, že je připravený na novou výzvu bez váhání kývnout. „Velmi si vážím Jakeovy pobídky a musím říct, že mi bude ctí, pokud budu moc zápasit na jeho turnaji,“ odpověděl.


A že spousta lidí youtuberskou dvojicí opovrhuje? To záleží na úhlu pohledu. „Ve skutečnosti to jsou oba milí kluci,“ říká Silva. „Lidé o nich často mluví, ale oni se jen snaží pozvednout tento sport. Respektuji je oba dva. Myslím si, že mým příštím soupeřem klidně může být Logan Paul.“

Jake Paul by přitom Spiderovi navrhoval, aby se na jeho galavečeru střetl s Royem Jonesem, což je pro změnu bývalý boxerský šampion čtyř váhových kategorií, jenž se loni v listopadu střetl s Mikem Tysonem. Nyní je stále v zápřahu a je tedy připravený své rukavice alespoň ještě jednou oprášit.


„Samozřejmě si myslím, že i tato varianta je možná. Je to vzrušující fight i vzrušující akce. Přiláká to spoustu pozornosti, takže proč ne,“ reagoval Anderson Silva, který ani v tomto věku stále neztrácí chuť k boji. „Dělám to pro fanoušky, oni jsou mým hnacím motorem. Jsem rád, že jim na stará kolena mohu stále doručit kvalitní show,“ dodal emotivně.


Další články