Sleduj nás

Neúnavný Wilder budí emoce, na jeho drzost musela reagovat už i Furyho žena

Neúnavný Wilder budí emoce, na jeho drzost musela reagovat už i Furyho žena
Paris Fury nemohla zůstat potichu, když její muž obhájil pás těžké váhy federace WBC. Jen Deontay Wilder měl opět nějaké připomínky.

Bronzový Bombardér si postěžoval na to, že se jeho britský protějšek na něho pořád nelegálně věšel, čímž mu bral energii. Následně přišla také upomínka, že takovému podvodníkovi čest vzdávat nikdy nebude. Stejně tak mu odmítl po uzavřené trilogii podat ruku, kterou mu Tyson na důkaz úcty jako první sám nabídl.

Je to škoda, jelikož tento fight sledovaly miliony lidí a správné vychování je základem každého profesionálního sportu. Každý z nás má ale bohužel svou hlavu, pouze Paris Fury tuto nezdvořilost již dál tolerovat nemohla.


„Tohle je ohavné, oba spolu svedli tři největší zápasy novodobé éry a on mu ani nepodá ruku? Já doufám, že tentokrát již Deontay konečně sklapne. Budu slušná, a tak mu jen vzkážu, aby se vrátil bezpečně domů, šel se prospat a už nic neříkal. Nechceme o tobě už nikdy nic slyšet,“ reagovala na všechny ty neshody a předchozí výmluvy.

Ani sám Tyson Fury nebyl s přístupem svého amerického soupeře zrovna spokojený. Za odmítnutí aktu vzájemného respektu označil Wildera za idiota.


„Je to jen pouhý idiot a lůzr. Snažil jsem se chovat slušně a vyjádřit mu úctu za předvedený výkon, on mě však odmítl s tím, že mi nechce podávat ruku, jelikož si mě neváží a nerespektuje mě. Hluboko ve svém srdci ale stejně musí tušit, že jsem ho porazil čistě a férově. Je prostě znechucený z té prohry. Není ovšem prvním ani posledním, kdo takto jedná,“ sdělil Gypsy King.

Další články