Sleduj nás

No tohle? Fury a Joshua se do sebe silně pustili. Vyhrožují si pěstním soubojem bez rukavic!

No tohle? Fury a Joshua se do sebe silně pustili. Vyhrožují si pěstním soubojem bez rukavic!
Anthony Joshua je považován za kliďase, jenž se snaží se svými soupeři jednat s úctou, ovšem po ztroskotání již oznámeného duelu proti Tysonovi Furymu i on musel ukázat svou temnou stránku.

Současný držitel pásů IBF, IBO, WBA a WBO těžké váhy se již nemohl dočkat, až dostane příležitost zabojovat o poslední klenot, jenž v jeho bohaté sbírce chybí. Ten má v držení právě Tyson Fury, kterému ale bylo zničehonic arbitráží nařízeno, aby místo Joshuy bojoval s Wilderem.

Pokud celý život čekáte na podobnou příležitost, asi si umíte představit, jaké to pro vás musí být zklamání, když už jednou domluvený a podepsaný zápas najednou ztroskotá na mrtvém bodě. A největší vinu na tom dle watfordského šampiona nese Gypsy King, který údajně nebyl ochotný proti výroku arbitráže jakkoliv protestovat.


„Tysone Fury, nyní svět aspoň vidí, jaký podvodník jsi ve skutečnosti zač! Celý boxerský svět jsi zklamal. Mé jméno jsi použil pouze jako zástěrku. Lhal jsi svým fanouškům a obelstil jsi je. Dejte mi jiného soupeře, který umí svůj byznys lépe zvládat!“ uvedl rozhněvaný Joshua.

Gypsy King ale není člověk, který by si podobné urážky nechal líbit, a tak hbitě odpověděl. „Anthony, ty jsi ještě větší magor než ten tvůj manažer (Eddie Hearn). Chrlíš jen samé sračky! Ty i tvůj tým jste moc dobře věděli, že právě probíhalo soudní řízení (proti Wilderovi), se kterým jsem já nemohl nic dělat,“ odkazoval se Tyson na to, že věděl, že Deontay stále dělá problémy.


A pokračoval. „Ale něco ti povím, pokud já jsem podle tebe podvodník, tak se pojďme utkat již tento víkend v pěstním souboji bez rukavic! Zápas, dokud jeden z nás dvou neodpadne. Vsaďme do toho oba dva 20 milionů dolarů!“ dožadoval se v rychlé řešení problému.

Joshua odpověděl po svém. „Pokud právě probíhalo soudní řízení, proč jste si vůbec dovolili oznámit, že je náš zápas oficiální?!“ tázal se Furyho a jeho managementu. „Vždyť jsi to podepsal!“ nechápal. „A že chceš souboj bez rukavic? To je od tebe dost odvážné, být tebou, tak s tímhle nežertuju, protože bych proplesknul tu tvou plešatou palici a neudělal bys s tím vůbec nic!“ vzkazoval.

Je jasné, že toto téma bude mít ještě dohru a dost možná budou i podobné nadávky jenom přibývat. Tyson Fury nyní musí dle rozhodnutí arbitráže do 15. září potřetí čelit Deontayovi Wilderovi, ačkoliv už oficiálně podepsal duel s Joshuou. Ještě existuje šance, že by byl Bronzový Bomber vyplacen anebo se vše předá k dalšímu soudnímu řízení, ale jen těžko se dá očekávat jinačí verdikt.


Další články