Sleduj nás

Odveta Joshuy s Usykem zná přibližný termín i lokaci bojiště

Odveta Joshuy s Usykem zná přibližný termín i lokaci bojiště
V poměrně krátkém časovém intervalu bude muset Anthony Joshua napravit své druhé zaváhání, chce-li se stále pohybovat okolo špičky světového žebříčku.

Ještě před třemi lety byl „AJ“ považován za krále boxu, než ovšem narazil na Andyho Ruize a následně překopal celý svůj bojový styl a svým způsobem i pohřbil to pověstné zvíře v sobě.

Lidé to Joshuovi vyčítali, ovšem teď narazil na soupeře, který má vyšší bojové IQ a kterého dost možná jinak než na sílu nepřemůže. To značí jedinou věc, bývalý britský šampion bude muset dát vzpomenout na své staré já.


„AJ nemá v hlavě nic jiného jak odvetu. Už teď hodlá pracovat na své fyzické formě a Usyka se pokusí přetlačit na sílu,“ zveřejnil jeho manažer Eddie Hearn.

Společně s tímto se nám odkrývá i termín oné velmi vyhlížené odvety.


„Půjde o březen nebo duben příštího roku, přesné datum ještě vyjednáváme. A co se místa lokace týče, na 90 procent to vypadá opět na Anglii. Tohle je mega fight a jako takový si vyžaduje pouze nějakou pro diváky atraktivní destinaci,“ přidal Hearn, jenž cílí na Cardiff nebo na Londýn.

Usyk tak bude mít se svou žádostí ohledně zápasu na Ukrajině smůlu. Ještě však existuje šance, že se ozvou bohatí arabští šejkové, takže by nakonec před domácím publikem nebojoval ani jeden boxer.


Další články