Sleduj nás

O’Malley: Zápasy v UFC ani nesleduju, přijdou mi nudné, mým vzorem je Jake Paul

O’Malley: Zápasy v UFC ani nesleduju, přijdou mi nudné, mým vzorem je Jake Paul
Sean O’Malley byl vždy do jisté míry zastáncem trashtalku. „Do hry to přináší speciální náboj. Nemůžete chodit do boje a očekávat lásku,“ říkal vždy. Asi proto se není čemu divit, že se mu zalíbil zejména Jake Paul.

Americký YouTuber, který se pokouší nyní prorazit v boxerském ringu, využívá své kontroverzní osobnosti k tomu, aby dokázal pro své zápasy vzbudit co největší zájem. Jeho urážky jsou cílené a často putují k mnoha velkým jménům. A když se mu dostane odpovědi, rázem o něm ví více lidí.

Sean O’Malley má rád show


„Ten kluk to dělá prostě chytře. Já sám jsem se těšil na jeho zápas s Benem Askrenem mnohem více, než jsem se kdy těšil na 99 procent soubojů v UFC. Pokud tu nebojují Nate Diaz nebo Conor McGregor, tak je Jake hlavním tahounem na scéně,“ pochvaloval si současnou celebritu Sean O’Malley.

„Zcela upřímně však, já ani zápasy v UFC moc nesleduju, nějak mě to prostě nevzrušuje. Totéž mám ale i s Bellatorem a dalšími organizacemi. Mě baví ty fighty, co mají příběh, co budí zájem. Něco jako Logan Paul vs. Floyd Mayweather. To prostě sedíte a zíráte s otevřenou pusou. To samé očekávám od souboje Jake Paul vs. Tyron Woodley. Za žádných okolností si to nenechám ujít,“ přislibuje O’Malley.


„Miluju, jak Jake umí budit pozornost, jak nadává a umí používat svůj trashtalk. Tohle jsou věci, které ten fight dělají mnohem více zábavnější. Tak to má být, to je mi vzorem,“ dodal perspektivní Sugar, jehož hlavním bojovým idolem je mimo jiné i Conor McGregor. Proto i on sám si od těchto lidí bere příklad.

Sean OMalley titul


Další články