Sleduj nás

Ostrá slova! Jake Paul vyhrožuje Askrenovi, že si půjde pro KO. A to i za cenu diskvalifikace!

Ostrá slova! Jake Paul vyhrožuje Askrenovi, že si půjde pro KO. A to i za cenu diskvalifikace!
Měla to být jeho první profesionální anabáze do světa profesionálního boxu, místo toho z ní však YouTuber Jake Paul dělá válku, ve které jde o všechno. A proto se nebojí sahat i za hranice pravidel, jen aby vyhrál.

I když to původně nevypadalo, duel mezi Benem a Jakem nyní budí velkou pozornost. A to vše díky „zlé krvi“, která mezi oběma stranami začala dost silně bublat.

Velké polínko do tohoto ohně plného nenávisti přidal sám Askren, který se jako první na tiskové konferenci pustil do mírné fyzické konfrontace. A jeho soka to více než naštvalo.

BOX: Ben Askren vs. Jake Paul


„Začala se ve mně vařit krev! Nechybělo moc a Askrena jsem vypnul už na podiu! Místo toho jsem mu vlepil aspoň pecku na ledviny,“ hlásila slavná internetová hvězda, která tak připomínala události z videa, jež obletělo prakticky celý svět.


A jak se nyní ukazuje, mentální výhra bude v tomto zápase mnohem důležitější jak nějaká výhra na papíře.

Jake Paul má premiéru v boxu za sebou


„Tahle věc, mezi mnou a Askrenem, se stala velmi osobní,“ uvedl Jake Paul, který je údajně připraven až vraždit. „I kdyby to mělo znamenat mou diskvalifikaci, tak si s tím šmejdem srovnám účty. A bude to podle mé režie!“ řekl americkým mediím.

Zajímavé je, že bookmakeři v tomto zápasu často favorizují mladého a nezkušeného YouTubera. Když se ale podíváme na názory bojových expertů, mezi nimiž se nachází například Firas Zahabi (trenér Georgese St.Pierra), tak v tomto duelu podle něho vyhraje minimálně na body Askren. A to z jednoho prostého důvodu.

„Ben má za sebou dlouhá léta zkušeností. I když je to původním zaměřením wrestler, tak v boxu horší určitě nebude. Ví totiž, jak přijmout ránu. A to je zkušenost, která se nedá nahradit,“ myslí si trenér slavné kanadské MMA legendy.


Další články