Sleduj nás

Pacquiao: Mayweather se odvety se mnou bojí. Moc dobře ví, že by prohrál

Pacquiao: Mayweather se odvety se mnou bojí. Moc dobře ví, že by prohrál

O jejich vzájemném duelu se dlouhou dobu mluvilo a minimálně ještě z jedné strany tyto ozvěny neutichly. Manny Pacquaio (61-7-2) cítí křivdu, neboť se domnívá, že byl verdikt sudích smýšlený, a tak se dožaduje reprízy. 

„Myslím si, že je velice důležité, abychom se dočkali odvety. Někteří fanoušci stále pochybují, kdo ten zápas vyhrál, a v takovém případě není jiná možnost na místě,“ nechal se slyšet čtyřicetiletý Filipínec, jenž to poměrně jako jeho boxerský kolega Floyd Mayweather nemá daleko do důchodu.


„Pořád cítím, že jsem si zasloužil vyhrát. Nechci nic namítat, respektuji názory rozhodčích, ale ta hořká pachuť ve mně zůstala. To je ten důvod, proč si většina z nás přeje odvetu. Lidé mají spoustu nezodpovězených otázek a někteří si dokonce neradi přiznávají, že jejich idol (Floyd) může prohrát,“ pokračoval Pacquiao. 

„Nedá se říct, že by ten souboj pro mě byl nějakou výzvou, ba naopak si to užívám. Jenom překypuji motivací a vím, že bych vyhrál. Bohužel mi nezbývá nic jiného, než veřejně přiznat, že se Mayweather druhého zápasu bojí. Doslova se mi vyhýbá, protože sám ví, že jsem ho už poprvé porazil,“ rýpnul si. 


Vrátí se ovšem Floyd z důchodu? „U něj nikdy nevíte. Doufejme, že jo,“ dodával slavný „Pac Man“, s nímž se v nitru ringu znovu uvidíme 20. července, když se postaví proti ambicióznímu Keithu Thurmanovi (29-0-0).


Další články