Sleduj nás

Peníze v MMA jsou bída, stěžuje si Ngannou. Příští rok chce vyzvat Furyho v boxerském ringu

Peníze v MMA jsou bída, stěžuje si Ngannou. Příští rok chce vyzvat Furyho v boxerském ringu
Francis Ngannou se hodlá vybojovat ze své smlouvy v UFC, aby se mohl oddávat svým vlastním cílům.

Predátora naposledy naštvalo, když ho UFC zdiskreditovalo tím, že dalo zelenou zápasu o titul dočasného šampiona těžké váhy. Tento akt dodnes nepochopil. Když k tomu připočteme ještě „špatnou“ výplatu, není se čemu divit, že obávanému knokautérovi tečou nervy.

„Nechci se opírat do zavedeného systému, ale do budoucna hodlám přejít do boxerského ringu, abych si konečně přivydělal,“ uveřejnil pětatřicetiletý Ngannou, který se domnívá, že se pomalu nachází na sklonku kariéry, a tak by zbývajícího času rád využil pro dobrou věc.


„V UFC jsem doposud nepodepsal novou smlouvu. Cítím, že nedostávám tolik, kolik bych si zasloužil. V boxu mě naopak láká, kolik si vydělávají FuryWilderem, a já věřím, že bych je dokázal porazit. Tyson mi slíbil, že mi dá možnost, až se dostane přes Wildera, tak doufám, že svůj slib splní,“ přeje si Ngannou.

Kdyby šlo všechno podle současného schématu, Predátor by se mezi šestnáct provazů mohl přesunout příštím rokem. A skutečností také zůstává, že mu Gypsy King opravdu slíbil čestnou šanci v boji proti němu.

Další články