Sleduj nás

Podle mě by McGregor dostal od Jakea Paula nakládačku, neváhá Khabibův trenér

Podle mě by McGregor dostal od Jakea Paula nakládačku, neváhá Khabibův trenér
Khabibův trenér přiložil pod kotlem a odhalil, že on sám by rád viděl boxerskou bitvu mezi Conorem a Jakem.

I když se tato bitva drží pouze té teoretické roviny, neboť k její realizaci nejsme nějak blízko, stále se o ni mluví. U jistých lidí dokonce budí natolik velký zájem, že se nemohou dočkat, až se uskuteční.

Jedním ze „zvědavců“, který by si ji nepochybně také nenechal ujít, je bývalý Khabibův trenér a vrchní šéf American Kickboxing Academy Javier Mendez. Z jeho úst jsme se mohli dozvědět, že ho toto irsko-americké měření sil velmi zajímá, protože by lidé dost možná byli sami překvapeni, jakého by se dočkali výsledku.


„Nenechte se zmást pouhými řečmi, ale Jake má oproti Conorovi mnoho výhod, které bývají přehlíženy!“ upozorňuje Mendez v interview pro Betway Insider.

„Hned prvním, a dle mého velmi zásadním faktorem, je výška a tělesná stavba obou bojovníků. Jake je mnohem větší, a navíc poslední čtyři roky boxuje se samými profesionály. Ustavičně se věnuje tréninku a ustavičně se zlepšuje. On i jeho tým moc dobře vědí, co dělají,“ říká.


„Mám tu možnost do Paulova kempu nahlížet. Mám k dispozici i videa jeho trenérů, jeho progresu. Jake je prostě legitimní fighter, co to bere vážně. Neinterpretujte mě špatně, neříkám, že to je boxer světové třídy, ale je vážně dobrý. Dozajista věřím tomu, že by Conora v ringu porazil. Tu šanci má a skutečně není vůbec nízká,“ věří Mendez.


Další články