Sleduj nás

Pro Konečného je favoritem Marpo! Karlose zároveň varuje před ztrapněním

Pro Konečného je favoritem Marpo! Karlose zároveň varuje před ztrapněním

Je to již tři roky, kdy se na turnaji XFN 15 odehrál souboj raperů Marpa a Rytmuse. Akce zvládla vyprodat pražskou O2 arenu, a i když byla karta nabitá jmény, jako jsou Buchinger, Muradov, Kincl nebo Dvořák, hlavní zásluhu na plném hledišti měli boxující zpěváci.


Právě jejich duelem celý večer vyvrcholil a po skončení zápasu přišla výzva, která málem utichla. Karlos Vémola ten večer zmasakroval Brazilce Magona již v prvním kole. Následně nastoupil do ringu a vyzval vítěze Marpa ke vzájemnému zápasu.


Organizace XFN se nedlouho poté sesypala jako domeček z karet a zdálo se, že s odchodem Petra Kareše do promotérského pekla zmizela i šance na očekávaný střet stylů. Karlos je znám díky svému fantastickému wrestlingu a výborné hře na zemi. Marpo jako bývalý bojovník Muaythai z líhně Petra Macháčka vyniká solidní technikou úderů a relativně dobrým pohybem.



Léta plynula vesele dál, Marpo se věnoval hudební činnosti, ale trénovat samozřejmě nepřestal. Terminátor se pevně usadil v OKTAGONu a právě pod křídly českého hegemona se nakonec očekávaná show uskuteční. Zajímavý názor na blížící se událost má legenda českého boxu Lukáš Konečný.


"Myslím si, že Marpo ho může potrápit a klidně i vyhrát. Detailně ty kluky ale neznám, nikdy jsem s nimi neboxoval. Marpa jsem viděl trochu boxovat na galavečeru, na kterém jsem taky zápasil. Na to, že to dělá už jen jako koníček, určitě předvedl dobrý výkon."



 

Jak by se Karlos zachoval v případě porážky?


„On není boxer, ale je to MMA zápasník, takže se bude ohánět tím, že to zkusil a nevyšlo to, ale samozřejmě to bude ostuda! Nemyslím to zle, Marpo není žádný pitomec, to určitě ne, ale pokud takovou hvězdu porazí zpěvák, je to průšvih a něco to znamená. Na druhou stranu Karlos je MMA zápasník a má jiné přednosti."


Jak vše dopadne, a kdo bude muset kousnout hořkou porážku, to se dozvíme už v únoru.


Další články