Sleduj nás

Prohra se Silvou? Měla to být remíza! A navíc jsme se ani nepřipravovali, omlouvá se Chavezův otec

Prohra se Silvou? Měla to být remíza! A navíc jsme se ani nepřipravovali, omlouvá se Chavezův otec
Anderson Silva napravil reputaci MMA fighterů v boxerském ringu a otec poraženého bývalého šampiona to jenom těžce nesl.

Slavný brazilský Spider v nitru šestnácti provazů přemohl slavného Mexičana Julia Cesara Chaveze Juniora, který si byl údajně natolik jistý svou výhrou, že pro tento typ souboje ani netrénoval. Nakonec si ale odnesl porážku na body.

„Můj syn k tomu zápasu nepřistupoval s respektem, ani se nepřipravoval. Šel tam jen s úctou k soupeři, který nakonec ukázal větší odhodlání urvat výhru pro sebe,“ vysvětloval Chavez starší, z jehož slov však bylo cítit mírné znepokojení.


Verdikt rozhodčích byl prý chybný. „Myslím si, že by tomu utkání více slušela remíza. Anderson svými údery nezpůsobil žádné škody, aby si zasloužil vyhrát,“ zmínil se.

Zároveň však avizoval, aby oba účastníci boxerského klání odešli do důchodu. „Byl bych raději, kdyby oba pověsili rukavice na hřebík. Pokud ve své kariéře dojdete do bodu, kdy už se ani nepřipravujete na konkrétního soupeře, je to jasným znamením, že máte přestat,“ navrhoval Julio Cesar Chavez starší.


Další články