Sleduj nás

Raději chcípnu, než abych s Marpem prohrál, nepřipouští si Vémola nějaké další zklamání

Raději chcípnu, než abych s Marpem prohrál, nepřipouští si Vémola nějaké další zklamání
Do boxerského souboje mezi Marpem a Vémolou chybí ještě pár slušných měsíců, přesto nás už teď Terminátor ujišťuje, co rozhodně on sám nikdy nepřipustí.

Někteří fanoušci si o tomto zápase myslí, že půjde o „sranda fight“, jehož cílem je hlavně lukrativní výdělek. I tato část je určitě pravdivá, ale do hry bude kromě peněz vhozeno mnohem více.

„Pro mě by to byl ten nejcennější skalp kariéry. Jsem ochoten udělat cokoliv, jen abych Karlose viděl pod sebou ležet po KO,“ avizuje Marpo, který hodlá ukázat, že jeho soupeř vůbec není dobrý postojář a že veškeré jeho kvality tkví hlavně v boji na zemi.


Protože má ovšem Vémola pořád v živé paměti porážku s Attilou Véghem, nehodlá si připustit další zklamání, to by ho psychicky zničilo.

„Co se mi stalo s Attilou, to už nechci nikdy zažít. Dostal jsem se do temné propasti, nedokázal jsem sám se sebou vydržet, ani lidé kolem mě se mnou nevydrželi. Tohle si budu pamatovat do smrti, nechci nad tím ani přemýšlet. Nemůžu s Marpem prohrát, pořád by to byla porážka se zpěvákem. Raději chcípnu, než abych padl. Marpo bude mít hodně těžkou práci,“ hlásí Terminátor.


Jak je vidět, do této bitvy budou kromě motivace vloženy také emoce. Zejména u Vémoly se předpokládá, že vyhraje, jinak tím může být poskvrněna jeho reputace nejen na domácí scéně.

Další články