Sleduj nás

Slavná kráska Paige VanZant v slzách: Všichni fanoušci si přejí mé selhání, jsem z toho na dně

Slavná kráska Paige VanZant v slzách: Všichni fanoušci si přejí mé selhání, jsem z toho na dně
V životě asi každého sportovce se najdou chvíle, kdy se cítí na dně. Totéž nastalo i v případě půvabné krásky a bývalé veteránky z UFC Paige VanZant.

Ta si na nedávném turnaji Bare Knuckle Fighting Championship odbyla svůj druhý zápas, v něm ale opět prohrála a sama organizace jí položila nůž na krk. „Nemůžu se Paige neustále jen zastávat a říkat o ní, jak bojuje dobře. Stále si myslím, že se zvedne, ale svůj další zápas musí vyhrát,“ zněla slova prezidenta BKFC Davida Feldmana.

Co je ovšem pro oregonskou bojovnici možná ještě horší, je to, že téměř vůbec od svých příznivců necítí zastání. Ačkoliv má na svých sociálních sítích miliony sledujících, většinu spíše zajímá jen její tělo jak její úspěch na tom bojovém poli.


„Jsem zdrcená, skutečně zdrcená, všichni fanoušci si přejí mé selhání a všichni očekávají, že prohraju… Já nevím, je zvláštní, kolik lidí dokáže nenávidět jednoho člověka, prostě to nechápu,“ přemítala.

„Já si přitom sama o sobě myslím, že jsem dobrým člověkem. Nikdy o nikom nemluvím negativně, nikdy se do nikoho nenavážím, protože nemůžu vědět, čím si ten dotyčný zrovna prochází a v jakém je psychickém rozpoložení,“ dělila se o své myšlenky a pocity.


„Lidé milují, když se mi nedaří. Cítím se z toho na dně, duševní pohoda je strašně důležitá a já bych teď měla více myslet sama na sebe,“ poznamenala sedmadvacetiletá kráska, která měla už dost nabídek, aby se živila jinak než bojem. Ona se však rozhodla pro to, co jí baví.

https://www.youtube.com/watch?v=qAGF5HdXbyY


Další články