Sleduj nás

„Slepičí“ nožičky Deontaye Wildera se staly terčem internetových vtipálků

„Slepičí“ nožičky Deontaye Wildera se staly terčem internetových vtipálků
Boží mlýny se opět jednou ozvaly. Po sérii „výmluv“ na téma těžký kostým, otrávené pití, cikánská kletba či Tyson Fury a vycpané rukavice se fanoušci obrátili proti Deontayi Wilderovi a ukázali na jeho nedostatky.

Bývalému šampionovi těžké váhy federace WBC je kromě výmluv a jednodimenzionálního bojového stylu vyčítáno i to, že má na svou výšku až netypicky úzké dolní končetiny.

Ne že bychom se s něčím podobným u boxerů zrovna nesetkávali, jenže objem Wilderových nohou je až pozoruhodně malý.


Bronzový Bombardér se konečně po více než roční odmlce vrátil zpátky do tréninku a rovnou svým sledujícím na sociálních sítích ukázal několik snímků ze své přípravy.

Na jedné fotce je však vidět celý záběr jeho nohou, což se stalo terčem internetových vtipálků. Spousta „fanoušků“ v komentářích Deontaye vůbec nešetřila.




„Vypadá to, že se Wilder z toho duelu s Furym vůbec nepoučil. Jeho nohy jsou snad ještě tenčí, než byly kdy předtím,“ poukazoval jeden z přispěvatelů.

„Na Wilderovi je znát, že každý den poctivě cvičí nohy, profesionální běžci by mu mohli závidět,“ popichoval další.

„Ty nohy vypadají, že sotva udrží jeho, natož ještě nějaký nástupový kostým, který si nechá ušít na míru,“ komentoval další ze sledujících.


„Díky, Wildere, zrovna jsi mi připomněl, že jsem si chtěl ohřát kuře,“ doplňoval jeden z fanoušků, který očividně ještě neobědval.

Další články