Sleduj nás

Šokující Furyho slib! Pokud Joshuu neukončí do třetího kola, tak se prý sám vzdá a odstoupí

Šokující Furyho slib! Pokud Joshuu neukončí do třetího kola, tak se prý sám vzdá a odstoupí
Tyson Fury tvrdí, že ho brzo bude čekat nejlehčí bitva kariéry, což je ochoten podpořit dosti riskantní sázkou.

Gypsy King je natolik přesvědčený, že potvrdí roli celosvětové jedničky těžké váhy boxu tím, že porazí druhého nejvýše postaveného boxera v žebříčku, svého krajana Anthonyho Joshuu. A tato výhra se rozhodně nezrodí na body, údajně půjde o KO, které přijde nejpozději ve třetím kole.

„Velká, zbytečná sračka, falešný bojovník, pozér a bodybuilder, to je Anthony Joshua,“ rozséval Fury své emoce ve videu, jež sdílel na svém Twitteru. „Anthony, pokud mě slyšíš, pojďme ten zápas uskutečnit, ať ti konečně můžu rozbít hubu. A sám moc dobře, že tomu nijak nezabráníš. Jen si zkus mě vyvést z omylu, ty břídile,“ popichoval ho.


„AJ, pokud se mnou v ringu vydržíš víc jak tři kola, tak se ti normálně vzdám. Tak moc si jsem jistý, že tě vypnu do třetího kola,“ prokazoval Fury, jak vysoké má před touto bitvou sebevědomí. Nemluvě o tom, že Joshuu nezařazuje ani mezi nejlepší boxery současnosti, údajně by nedokázal porazit jak Oleksandra Usyka, tak ani Deontaye Wildera.

„Říkám vám, že AJ bude nejlehčím soupeřem mé kariéry. Může v sobě najít odvahu mi čelit, ale nemůže popřít to, jak skleněnou má ve skutečnosti bradu. Jakmile ji jednou trefím, roztančím jeho nohy ve stylu bambi dance,“ podotkl několikrát v minulosti Fury, který momentálně už jen vyčkává, kdy mu bude sděleno datum zápasu.



Další články