Sleduj nás

Souboj prezidentů! Dejte mi Bidena, ukončím ho během pár sekund, slibuje Trump

Souboj prezidentů! Dejte mi Bidena, ukončím ho během pár sekund, slibuje Trump
Bývalý prezident Spojených států amerických Donald Trump si jako příznivec bojových umění idealizuje, do jakého zápasu by nejraději vstoupil on sám.

S ohledem na to, jak moc byly poslední prezidentské volby „zkorumpovány“, se asi není čemu divit, že za svého příštího soka by si Trump přál novou hlavu USA, jíž se stal osmasedmdesátiletý demokrat Joe Biden.

Tento v pořadí už šestačtyřicátý šéf Bílého domu je Trumpovi trnem v oku již slušně dlouhou dobu. Proto kdyby se vyskytla příležitost si své spory vyříkat nějak legálně, údajně by nekoukal na svůj důchodový věk a šel do toho.


„Joe Biden je nekompetentní lídr stejně tak, jako je nekompetentní bojovník. Pokud bych si skutečně mohl vybrat jedno jméno, se kterým bych se mohl kdy utkat a nemusel by to být zrovna profesionální zápasník, pak bych určitě chtěl zrovna Bidena. Domnívám se, že by šel k zemi velmi, velmi rychle. Myslím si, že by ten fight byl otázkou jen pár sekund,“ řekl bývalý prezident na adresu svého nástupce.

Že se Trump rád angažuje ve světě bojových umění, to je nám všeobecně známo. Často jsme se s ním mohli vídat na UFC turnajích a nově, když už jeho mandát skončil, se dokonce objeví i v roli zápasnického komentátora. Jeho hlas bude již tento víkend doprovázet galavečer, jehož vrcholem má být boxerský souboj mezi Evanderem Holyfieldem a Vitorem Belfortem.


Další články