Sleduj nás

Startuje nová boxerská liga celebrit, založit ji má sám Snoop Dogg

Startuje nová boxerská liga celebrit, založit ji má sám Snoop Dogg

Zápasy celebrit se těší stále větší a větší přízni, čehož se rozhodl využít Snoop Dogg, který za pomocí Trilleru hodlá oživit boxerské odvětví.

Když renomovaný americký rapper viděl, jak velký úspěch sklidila bitva Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. (1,6 milionů PPV), rozhodl se přiložit ruku k dílu a za pomocí platformy Triller vytvořit vlastní boxerskou ligu.

Snoop Dogg by se zde měl zhostit jak komentátorské, tak i manažerské role. Bude se podílet například na skladbě duelů, jež mohou zahrnovat YouTuberské hvězdy, jako jsou Jake Paul či Logan Paul. A samozřejmě všechny další celebrity, které se budou chtít zapojit.


Dle novinek z Sportsnet ponese tato liga jméno „The Fight Club“. Doposud je však vše v samotném počátku vývoje, tudíž o nějakém podrobnějším obsazení nemůžeme informovat.

Co je však jisté, je to, že se box dočká oživení. Jak řekl sám Mike Tyson, box jako takový by měl děkovat YouTuberům, že se díky nim k tomuto sportu opět upíná pozornost, čímž se obnovuje i jeho dávná krása. I to je jeden z důvodů, proč spousta legend nyní uvažuje o návratu.



Další články