Sleduj nás

Steroidoví hříšnici mi nebudou říkat, co mám dělat! vzkázal YouTuber nejlepšímu boxerovi planety

Steroidoví hříšnici mi nebudou říkat, co mám dělat! vzkázal YouTuber nejlepšímu boxerovi planety

YouTuber Logan Paul odpověděl P4P jedničce Canelovi Alvarezovi, kterému se nelíbí, že se internetové celebrity angažují do světa boxu.

Alvarez před pár dny prohlásil, že podobné akce, jež provádí YouTuberské duo Jake a Logan Paulovi, je plivnutím skutečným boxerům do tváře. Jediný důvod, proč tyto kroky činí, jsou peníze.

Starší z bratrů Paulů si podobné rýpnutí nenechal líbit a skrze deník The Sun poslal aktuálně nejlepšímu boxerovi planety stručnou odpověď.


„Pokud se nepletu, tak Canelo je tím, kdo byl dvakrát nachytán, jak bere steroidy. A takovýto člověk mi bude říkat něco o tom, že nerespektuji box? Pojďme se radši bavit o tom, kdo dokáže beztrestně projít antidopingovou kontrolou,“ uvedl Logan.

„Myslím si, že Canelovi vadí, že mám příležitost bojovat s Floydem Mayweatherem. Mám tak šanci porazit muže, se kterým on prohrál. Floyd se postaral o jeho jedinou porážku a já mám šanci napravit to, co on zpackal. Může mi klidně závidět, ale ať mi neříká, co mám dělat,“ dodával.


Logan Paul posílá ostré vzkazy na boxerskou scénu

Loganova odpověď byla poněkud přísná, leč pravdou stále zůstává, že duel s Mayweatherem mu vynese pořádný balík.

I když se tohoto souboje nebudou účastnit žádní diváci, enormní zisky půjdou z PPV, které začíná na ceně 25 dolarů na přenos.



Další články